Spamidioter: jag hatar er!

Jag drunknar i skit. Förr kom det kanske 30-40-50 erbjudande om falska Rolexklockor, doktorsexamen utan besvärande krav på att läsa en bok, dubbelt så stor penis på tre veckor, pirattillverkade blå lyckopiller eller … ja, du kan det säkert lika bra som jag.

Men sedan någon månad har spammandet eskalerat långt förbi det löjligas gräns och nu får jag 200-300 spam om dagen. Visserligen är mejlprogrammet rätt bra på sortering, så jag behöver inte manuellt förflytta varje fulmejl till papperskorgen. Däremot händer det att sorteringen är FÖR effektiv, så jag brukar vilja gå igenom skräplistan innan jag trycker på delete mer permanent.

Men nu får det vara slut på det. Det blir för mycket och för trist. Därför stänger jag domänen @original.se för e-poständamål (den som söker min hemsida på www.original.se kommer dock även i fortsättningen att komma rätt).

E-post till mig skickas i fortsättningen till erik [punkt] rudvall [snabel-a] gmail [punkt] com

Men visst borde spambaronerna rostas sakta över öppen eld?

Kommentarer
Postat av: langri

Lustigt. Jag tänkte precis skriva något om detta. (Kanske gör jag det ändå.) Min outlook bombarderas dagligen av viagra, rolexkopior och andra mer eller mindre bisarra produkter. Med text i regnbågens alla färger. (Som om det skulle höja läsintresset?!)För det mesta hamnar det direkt i spamfiltret eller i bästa fall i skräpmailen. Men nu märker jag - med växande irritation - att mer och mer mail slinker igenom, och landar i min inkorg. Att rosta spambaronerna över sakta eld räcker inte. För milt straff. Vedkapen kanske? Eller varför inte lite medeltida tortyr?

Postat av: SKRIVKRAMP

langri: Vedkapen! Definitivt vedkapen. Jag röstar på den.

2006-11-24 @ 13:58:53
URL: http://original.blogg.se
Postat av: Fredo

Ett tips är kanske att kalla den för det du vill men stava lite fel. Då kanske robotarna får spunk. Vad vet jag? ; )

2006-11-24 @ 22:16:48
URL: http://bullshitbulletin.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback