In i dimman

Det är alltid lika fascinerande att se folk begå harakiri offentligt. Jag säger bara Jan Danielsson, så behöver jag inte säga mera.

Dagens exempel kommer från Oscar Swartz, känd som en av de svenska fildelarnas mest brinnande förkämpar för frihet på nätet. Ofta intressant och välformulerat (och ofta håller jag med honom i sak), men i dag går han inte bara för långt, han förgår sig på ett så idiotiskt korkat sätt att landets alla hackspettar lystet slickar sig om näbben.

Vad det är fråga om? Tja, vad sägs om en kille med egen krönikespalt på bästa plats i Computer Sweden (53 000 i upplaga och 80 000 läsare enligt uppgift) och som däri, på allvar hävdar att det är bra, ok, rentav sunt att kåta datornördar klipper ihop porrkroppar med kändisansikten och lägger ut dem på nätet - eftersom det visar att vanligt folk nu vrider makten ur händerna på medieeliten. Inte minst Karolina Fjellborg ska hålla käften eftersom hon  "lever fint på en blldbyline som verkligen ser ut som överdelen av en platinablond porrskådis".

Seriöst?

Passa på att
läsa hela hans krönika nu. Det lär inte bli fler tillfällen i Computer Sweden, som är en seriös tidning.

So far.


Andra bloggar om: , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback