Fem order till omgivningen

Lotten ber mig sammanställa "vad jag skulle ge för fem olika order till omgivningen om jag kunde. Ju mer egoism, desto bättre!". Och eftersom det är Lotten så svarar jag väl då:

  1. "Packa er" (till alla sakerna som flyttgubbarna ska hämta när vi flyttar på onsdag).
  2. "Packa upp er" (till samma saker på onsdag kväll).
  3. "Packa mig" (till servitören på Grand, där jag är för att jag inte behöver sköta om min egen flyttning).
  4. "Betala dig" (till fakturan från flyttfirman)
  5. "Kyss mig!" (till min, om 12 dagar, blivande hustru)
Bra så, Lotten?

PS: hade jag haft nåt klokt att säga om FRA hade jag naturligtvis gjort det.

Andra bloggar om: , ,

Soul to soul. Fire to fire. Nothing's like this love's desire. Love is a beautiful thing.

Wow.

Vi repade på plats i Lunds Domkyrka i går. Fatta vilken akustik det är där inne! En efterklang som allra först gör en vettskrämd, men som så småningom blir ens vän.

Till Paradis vi gå med sång! Soulsång.

Andra bloggar om:
, , ,

Sjung där du står

Förberedelserna för bröllopet går vidare, och i går var det soundcheck med bandet. Det ska nämligen sjungas en massa när vi gifter oss. I kyrkan också. ”Love is a beautiful thing”, till exempel. Solo …, eller i alla fall duo, för det är undertecknad och hans brud som ska göra’t.

Det är väl gott och väl för henne, som kunde ha sången som yrke, men jag har aldrig varit i närheten av en sångmikrofon, eller en publik, förut. Publiken har jag fortfarande inte träffat, men mötet med mikrofonen (och bandet) blev elektriskt, om man får uttrycka sig som så i just det här sammanhanget.

Det finns ett antal fritidssysselsättningar som entusiasterna gärna beskriver med orden ”det roligase man kan göra med kläderna på”, och att sjunga soul med sin älskade, kompad av ett snortajt band som inkluderar hennes ungar, det var … stort! Tack Mikko. Tack Pauli. Tack Robban, Stefan och Jens.

You rock, ta mej fan.


Andra bloggar om:
, , ,

In your face, bloggosfären

Bloggosfären-IRL 0-1:

Efterlyste
här hjälp med att hitta en stor lägenhet i Lund, eftersom det sägs att bloggosfären är så inflytelserik.

Hände ingenting.

Skrev brev till stadens alla fastighetsägare. Många brev blev det, och förra veckan ringde telefonen. Ville vi möjligen ha en nyrenoverad femrummare på bästaste läget i hela stan, med kalkelugnar och högt i tak och balkong och parkett och - rubbet?

Jo, det ville vi. Och eftersom fastighetsgaren är seriös var det över huvud taget inte fråga om några svarta pengar. "Erbjudanden" om att överlämna sådana har nämligen förekommit i tidigare turer i den här såpan. Och den fastighetsägare det då gällde reagerade över huvud taget inte när han fick veta hur det kan gå till i hans hus.

Andra bloggar om: , , , ,