Inte ens Schyman är sååå korkad!

Det ska tydligen smäckas upp en mängd bordeller i Tyskland i sommar, för att fira fotbolls-VM där - eller hur det nu är tänkt.

Ut rycker så Ms PK själv, Gudrun Schyman, som trots sin dokumenterade retoriska skicklighet tydligen är så upprörd att hon inte ens kan prata rent. Eller nåja: skriva då.

Så här skriver hon i
Aftonbladet (vad skulle vi göra utan Den tidningen, förresten?) i dag:

"Att sport och sexuellt utnyttjande av kvinnor passar varandra som hand i handske är uppenbarligen en mycket utbredd och allmän uppfattning."

Det låter ju illa, eller hur? Men man väntar sig nog att hon ska visa upp några exempel på dessa manschauvinistiska svinpälsar för att motivera en så pass kraftig käftsmäll på oss fotbollsdiggare. Kan hon det? Nja, hon hittar nog egentligen bara en som uttalat sig offentligt för det här med bordellisering av Tyskland. Han heter Norman Jakob, och som av en händelse råkar han vara advokat för den investeringsfirma som ska bygga en del av nya bordeller "som behövs"

Ähä? "Mycket utbredd och mycket allmän uppfattning"?

Så korkad trodde jag inte ens att Schyman var.


Djuriskt sex

Följande historia flöt upp någonstans på nätet när jag surfade lite planlöst häromdagen. Känsliga läsare går vidare på egen risk:

En jägare ska för första gången ut och jaga björn. Han köper ett gevär och går ut i skogen. Efter ett tag ser han en stor fin björn, siktar och skjuter, men när röken har lagt sig är björnen borta. Då knackar någon jägarn på ryggen och när han vänder sig om står björnen där.

- Du får två val, säger han, antingen drar du ner byxorna och ställer dig på alla fyra eller så dödar jag dig!

Jägaren vill inte dö så han drar ner brallorna och låter björnen göra sitt, och när björnen är klar försvinner han. Jägarn har ont som bara den, far tillbaka till stan, köper ett maskingevär och återvänder till skogen. När han får syn på björnen siktar  han länge innan han tömmer hela magasinet mot björnen och tänker att "nu fick jag den fan".

Men så knackar någon honom på ryggen, han vänder sig om och där står björnen - som säger "du vet vad som gäller".

Jägaren drar ner byxorna och björnen gör sitt och försvinner när han är klar. Denna gång kryper jägaren tillbaka till stan med en otrolig smärta i baken, köper ett raketgevär med målsökande missil och tänker att nu ska den jävla björnen dö!

Han går ut i skogen och hittar björnen sittandes i en skogsglänta, tar upp raketgeväret, låser fast siktet på målet och skjuter. Mossa och barr flyger överallt, men när allt har lagt sig knackar någon på hans rygg. 

Där står björnen igen.

"Du kommer egentligen inte hit för jaktens skull, eller hur?", säger han.


Flyg och far, Lennart Swahn

Lennart Swahn fick inte vara med på Birit Nilssons begravning för att "han inte hade skulle ha kunnat hålla käften om det", som La Nilssons man uttryckte saken.

Nu gråter stackars Lennart ut i
Aftonbladet och är sårad i djupet av sin diskreta själ över antydningen om att han har lite för lätt att glappa. Därmed lyckas han utan att ens anstränga sig bevisa just det han anklagas för: att inte kunna hålla käften om han får syn på en journalist.

Häpp!

Linda Rosing regerar

Enligt rapporter i dagens Aftonblad upprörs såpadrottningen Linda Rosing över TV4:s nya såpa "Sex inspectors", där vanligt folk uppges ha sex framför kameran. Eftersom LaLinda gjort sig känd som en så omdömesgill och klok person, är vi meniga TV-tittare naturligtvis tacksamma att hon ingriper till vårt beskydd.

Vill det sig väl kommer Linda snart att kräva förbud även mot försäljning av de kvällstidningar som glatt lägger upp både helsidor och löp med allt om den senaste utvecklingen i hennes äktenskap, förhållande till barn, pokertränare, utvikningsbranschen osv, osv, osv.

Kvällstidningarnas kris har alltså knappt ens börjat!