Djuriskt sex

Följande historia flöt upp någonstans på nätet när jag surfade lite planlöst häromdagen. Känsliga läsare går vidare på egen risk:

En jägare ska för första gången ut och jaga björn. Han köper ett gevär och går ut i skogen. Efter ett tag ser han en stor fin björn, siktar och skjuter, men när röken har lagt sig är björnen borta. Då knackar någon jägarn på ryggen och när han vänder sig om står björnen där.

- Du får två val, säger han, antingen drar du ner byxorna och ställer dig på alla fyra eller så dödar jag dig!

Jägaren vill inte dö så han drar ner brallorna och låter björnen göra sitt, och när björnen är klar försvinner han. Jägarn har ont som bara den, far tillbaka till stan, köper ett maskingevär och återvänder till skogen. När han får syn på björnen siktar  han länge innan han tömmer hela magasinet mot björnen och tänker att "nu fick jag den fan".

Men så knackar någon honom på ryggen, han vänder sig om och där står björnen - som säger "du vet vad som gäller".

Jägaren drar ner byxorna och björnen gör sitt och försvinner när han är klar. Denna gång kryper jägaren tillbaka till stan med en otrolig smärta i baken, köper ett raketgevär med målsökande missil och tänker att nu ska den jävla björnen dö!

Han går ut i skogen och hittar björnen sittandes i en skogsglänta, tar upp raketgeväret, låser fast siktet på målet och skjuter. Mossa och barr flyger överallt, men när allt har lagt sig knackar någon på hans rygg. 

Där står björnen igen.

"Du kommer egentligen inte hit för jaktens skull, eller hur?", säger han.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback