Skrivkramp rekommenderar: bloggideologen PromeMorian

Om gårdagens bloggtips Salt skriver personligt, så handlar dagens tips om en betydligt offentligare institution. Jag vill nämligen rekommendera ett besök hos den unge, ”utomparlamentariske” socialdemokraten Jonas Morian, vars PromeMorian flödar över av begåvad analys, argumentation och inspiration.

Jonas och hans kommentatorer tänker, resonerar och debatterar på ett sätt som socialdemokratin inte utövat sedan … typ Palme. Hade Partiet varit bestyckat på detta vis även på högre nivåer skulle sossarna ha sopat banan med Alliansen i valet nyss. Men (s) väljer att i stället vila tungt på personligheter som Bosse Ringholm, Marita Ulvskog och Per Nuder (”oppositionsledaren” von Persson själv har i princip inte hörts av sedan han hade gnällt färdigt över valresultatet). Man behöver inte vara socialdemokrat för se att att denna icke-opposition är ett problem för Sverige.

Bloggen PromeMorian bjuder dock på tankeföda som bör kunna inspirera intresserade läsare långt till både höger och vänster om sin innehavare. Gack och läs!

I morgon fortsätter vi med ytterligare ett bloggtips; då om en bloggare med helt andra kvaliteter.

Kommentarer
Postat av: Jonas Morian

Ojojoj... Jag blir alldeles generad. Stort tack för alla vänliga ord.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback